Bosmarathon wandeling

Praktische informatie

Via landelijke binnenwegjes zie je in de verte de eerste bomen van Buggenhout bos opduiken. De kilometers vliegen voorbij in zo’n mooie omgeving.

Onze wandeling zal plaatsvinden op zaterdag 28 september 2024 aan het Erkridoplein in Opstal, een deelgemeente van Buggenhout.

vanaf 09u00 21km
Kaart
vanaf 09u00 10km
Kaart
vanaf 09u00 5km
Kaart

Extra info

Je kan van start gaan tussen 09u00 & 10u00

Parcours
Het parcours zwerft door en rond Buggenhoutbos. De bospaden bestaan voor 95% uit brede goed aangelegde en vlakke kiezelwegen. Ook begaanbaar met kinderwagen of rolstoel.

Deelnemers aan de 5km volgen de blauwe pijlen, 10km de oranje pijlen en halve marathon de gele pijlen. Bij elke routewijziging hangt er vóór, in én na de bocht een pijl.

Tijdslimieten
De organisatie is aanwezig bij de start-en aankomstzone t.e.m. 15u00.

Adres, bereikbaarheid en parkeren

Het Erkridoplein in Opstal is makkelijk te bereiken met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien. Wie met de trein afzakt, doet dat best via het station van Heizijde (op 2,2km) of Buggenhout (op 3km). De bushalte “Hof ter koppen” ligt vlakbij de start- en aankomst.

Wie met de auto afzakt naar de Bosmarathon, kan best parkeren achter de terreinen van voetbalclub Eendracht Buggenhout en Krachtbalclub Opstal of op de parking bij de begraafplaats.

Sanitair

Aan de start- en aankomst zijn er meerdere toiletten voorzien.

Goede doelen

De Bosmarathon in Buggenhout wordt georganiseerd ten voordele van vier lokale vzw’s die zich inzetten voor verschillende projecten. Ontdek de vzw’s op deze pagina.

Medewerkers van de vzw’s helpen de organisatie mogelijk te maken. Meer informatie over onze medewerkende vzw’s kan je op deze pagina terugvinden.

Nog vragen? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen.

Inschrijven

Teken je in voor 1 juli 2024, dan geniet je van onze “Early bird” korting. Vanaf 23 september 2024 geldt de last minute prijs.

Ik schrijf me in »
Early bird Basic price Last minute
21km € 8 € 9 € 10
10km € 6 € 7 € 8
5km € 5 € 6 € 7

De online inschrijvingen lopen t.e.m. 26 september 2024 21u00. Nadien kan je enkel nog ter plaatse inschrijven.


Liever lopen?

Dat kan ook! Op zondag organiseren we onze loopwedstrijd.

Meer info »

Wat mag je verwachten?

Een unieke wandeling rond en door Buggenhoutbos

Bevoorrading onderweg én drankje bij aankomst

Een unieke finishers-medaille voor de 21km

Duidelijke kilometeraanduiding

Toiletten

Randanimatie met optredens vanaf 19u00

Facebook Instagram TikTok Strava Map Download Email Bib Drink Km Voucher Shower Safe RedCross Animation Surface Location Tent Medaille Document Cadeau Ster